Over mij


Als gepassioneerd interieurdesigner, onderneemster en mama heb ik gekozen om mij volledig toe te leggen op interieuradvies. Mijn werk is mijn passie. Het is mijn doel om interieurdromen van klanten te realiseren die 100% matchen met de verwachtingen, zowel qua sfeer, stijl, inrichting als budget.

Van interieuradvies tot begeleiding van werkzaamheden


Stress om te bouwen of verbouwen? Die neem ik met heel veel plezier over want het is mijn expertise om elke interieurinrichting en renovatie te coördineren van A tot Z. Wij werken nauw samen met het renovatiebedrijf van mijn man & zoon: www.gpaeuropean.be.

Hierdoor kunnen we u een vlekkeloze en kwalitatieve oplevering van elk type project garanderen. Uiteraard bent u niet verplicht om met hen in zee te gaan. U kan ook steeds eigen aannemers kiezen.

Hoe gaan we te werk?


Kennismaking: tijdens een gesprek bespreken we uw project, wensen, ideeën, mogelijkheden & budget.
Visualisatie: we brengen uw concept in beeld. Dit kan een grondplan zijn of een 3D plan. Op basis hiervan maken we ook een eerste kostenraming.
Uitvoering: indien gewenst coördineren wij hele project. Zo ontnemen we u een hoop stress. D.w.z. opvolging van de werf, aannemers, leveranciers, …
Vergoeding: de vergoeding zal gebeuren naargelang de grootte van het project en de tijd die erin kruipt en uiteraard naargelang de vordering van de werken.

Waarom kiezen voor M-INTERIEURDESIGN?

ALTIJD EEN GRATIS & VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Kwaliteit & nazorg blijven voor altijd onthouden, lang nadat de prijsafspraken vergeten zijn.

Stiptheid dragen we hoog in het vaandel en we volgen steeds een duidelijke planning.

Wij zijn transparant in onze eerlijke prijszetting. Geen verassingen.

Wij houden van onze job. Geen enkele opdracht is voor ons te min of te veel.