Containerwoning Hofstade


Containerwoning • Containerbouw • Containerinrichting • Hofstade

Containerwoning Hofstade

Wilt u graag een containerwoning kopen te Hofstade?

Op zoek naar een containerwoning in Hofstade? Plant u een bijgebouw zoals een poolhouse of buitenkeuken? Denkt u eerder aan kangoeroe- of zorgwoning? Of droomt u van een vakantiewoning of een villa?

Met een containerwoning kan u letterlijk alle kanten op. Het grote voordeel is dat we ook modulair kunnen bouwen. Naargelang uw budget kunnen we ‘klein’ starten om later bij te bouwen.

Aanbouw & bijgebouwen

Niet alleen containerwoningen in Hofstade zijn mogelijk, maar ook aanbouw of bijgebouwen: een extra verdiep, garage, keukenuitbreiding, poolhouse, …

Containerbouw voor bedrijven:

Werfcontainers, kantoren, popups zoals restaurants, winkels, café’s, klaslokalen, opslagplaatsen, … Alles is mogelijk met containers.

Inrichting & afwerking van een containerwoning

Wij leveren containers, al dan niet water- en winddicht gemaakt en we kunnen de containerwoning indien gewenst afwerken zoals een traditionele woning: gevelbekleding, sanitair, elektriciteit, vloeren, ramen, deuren, ..

Daarnaast zorgen we desgewenst ook voor de volledige inrichting van uw containerwoning te Hofstade, net zoals we dat met een woning of winkel doen.

Wetgeving containerwoning

Net zoals bij een standaard woning moet u ook hier voldoen aan alle wettelijke voorschriften, of het nu gaat om een bijgebouw, aanbouw of woningbouw:

Containerinrichting & containerwoning Hofstade

ALTIJD EEN GRATIS & VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Kwaliteit & nazorg blijven voor altijd onthouden, lang nadat de prijsafspraken vergeten zijn.

Stiptheid dragen we hoog in het vaandel en we volgen steeds een duidelijke planning.

Wij zijn transparant in onze eerlijke prijszetting. Geen verassingen.

Wij houden van onze job. Geen enkele opdracht is voor ons te min of te veel.